Koulutustila 1

Tilavaraus

Espoo, Finland
 • Open soon

75 neliön koulutus- /kokoustila erinomaisella paikalla Espoon Iso Omenassa. Sijainti Länsiväylän toimisto-osassa. Tila max 28 hengelle.

 

Välineistö:

AV -välineistö, sis. projektori ja äänentoisto, fläppitaulu, 12 säädettävää pöytää / hoitopöytää (ei sähkö), 26 tuolia

 

Tarjoilut:

7€ sis. alv / henkilö / päivä

Tarjoiluun sisältyy kahvi, tee, hedelmät ja pähkinät.

 

Varaus:

Pääset näkemään vapaat ajat reaaliaikaisesta kalenterista klikkaamalla oikean reunan Tilavaraus -kohtaa. Kun olet valinnut sopivan ajan ja varannut sen omilla tiedoillasi, on varaus sitova. Lähetäthän sähköpostitse seuraavat tiedot:

* henkilömäärä

* hoidatko tarjoilun itse vai ostatko tarjoilun meiltä

* laskutusosoite

* kellonaika, milloin toivot ovenavauksen

Saat sähköpostia, kun olemme vahvistaneet varauksen.

 

Laskutus ja peruutus

Tilavuokrauksen lasku erääntyy 8 viikkoa ennen tilavuokrauksen ajankohtaa. Tilavuokralaskun yhteydessä veloitetaan myös tarjoilut. Mahdollinen peruutus tulee tehdä ennen laskun lähetystä tai lasku veloitetaan kokomääräisenä.

Mikäli vuokraajalla on tarve laskutussopimukseen, lisätään laskuun laskutuslisä.

 • Services
 • Tilavaraus arkena
  Koko päivän koulutus- /kokoustilan varaus. Varaus on sitova. Laskutus tapahtuu ennen tilaisuuden ajankohtaa, eräpäivä 2kk ennen tilaisuutta.
 • Tilavaraus viikonloppuna
  Koko päivän koulutus- /kokoustilan varaus. Varaus on sitova. Laskutus tapahtuu ennen tilaisuuden ajankohtaa, eräpäivä 2kk ennen tilaisuutta.

FAQ

  Kyllä voit! Sovithan tutustumisestasi etukäteen ehdottamalla sinulle sopivaa ajankohtaa: toimisto@osteopatiakoulu.fi
  Tilamme on terveydenhuollon toimintayksikkö, joten tilaan ei voi tuoda lemmikkieläimiä. Opaskoirat ovat tervetulleita, joskin toivomme tiedon opaskoiran tulosta etukäteen sähköpostitse toimisto@osteopatiakoulu.fi
  Lähetämme tilavuokraajalle infopaketin, jonka yhteydessä on tulo-ohje, jonka voit lähettää osallistujillesi.
  Kyllä voit! Halutessasi voit tilata meiltä suoraan tarjoilun (kahvi, tee, hedelmät ja pähkinät), jolloin sinun ei tarvitse huolehtia itse tarjoilujen hankkimisesta!
  Kyllä voit. Tarjoilujen tilaus tulee tehdä viimeistään 1 viikkoa ennen tilaisuuden ajankohtaa: toimisto@osteopatiakoulu.fi. Huomioithan, että tästä jälkikäteen tapahtuvasta laskutuksesta tulee laskutuslisä 14 euroa.