Koulutustila 2

Tilavaraus

Espoo, Finland
 • Avataan pian

75 neliön koulutus- /kokoustila erinomaisella paikalla Espoon Iso Omenassa. Sijainti Länsiväylän toimisto-osassa. Tila max 28 hengelle.

 

Välineistö:

AV -välineistö, sis. projektori ja äänentoisto, fläppitaulu, 12 säädettävää pöytää / hoitopöytää (ei sähkö), 26 tuolia

 

Tarjoilut:

7€ sis. alv / henkilö / päivä

Tarjoiluun sisältyy kahvi, tee, hedelmät ja pähkinät.

 

Varaus:

Pääset näkemään vapaat ajat reaaliaikaisesta kalenterista klikkaamalla oikean reunan Tilavaraus -kohtaa. Kun olet valinnut sopivan ajan ja varannut sen omilla tiedoillasi, on varaus sitova. Lähetäthän sähköpostitse seuraavat tiedot osoitteseen

juha-matti.laamanen@atlascollege.fi :

* tilaisuuden luonne

* henkilömäärä

* hoidatko tarjoilun itse vai ostatko tarjoilun meiltä

* laskutusosoite

* kellonaika, milloin toivot ovenavauksen

Saat sähköpostia, kun olemme vahvistaneet varauksen.

 

Laskutus ja peruutus

Tilavuokrauksen lasku erääntyy 8 viikkoa ennen tilavuokrauksen ajankohtaa. Tilavuokralaskun yhteydessä veloitetaan myös tarjoilut. Mahdollinen peruutus tulee tehdä ennen laskun lähetystä tai lasku veloitetaan kokomääräisenä.

Mikäli vuokraajalla on tarve laskutussopimukseen, lisätään laskuun laskutuslisä.

 

 

 

 • Palvelut
 • Tilavaraus arkipäivä
  Koko päivän koulutus- /kokoustilan varaus. Hinta sis. alv 24%. Varaus on sitova. Laskutus tapahtuu ennen tilaisuuden ajankohtaa, eräpäivä 2kk ennen tilaisuutta.
 • Tilavaraus viikonloppuna
  Koko päivän koulutus- /kokoustilan varaus. Hinta sis. alv24%. Varaus on sitova. Laskutus tapahtuu ennen tilaisuuden ajankohtaa, eräpäivä 2kk ennen tilaisuutta.

FAQ

  Kyllä voit. Tarjoilujen tilaus tulee tehdä viimeistään 1 viikkoa ennen tilaisuuden ajankohtaa: toimisto@osteopatiakoulu.fi. Huomioithan, että tästä jälkikäteen tapahtuvasta laskutuksesta tulee laskutuslisä 14 euroa.

  Kyllä voit! Sovithan tutustumisestasi etukäteen ehdottamalla sinulle sopivaa ajankohtaa: toimisto@osteopatiakoulu.fi

  Tilamme on terveydenhuollon toimintayksikkö, joten tilaan ei voi tuoda lemmikkieläimiä. Opaskoirat ovat tervetulleita, joskin toivomme tiedon opaskoiran tulosta etukäteen sähköpostitse toimisto@osteopatiakoulu.fi

  Kyllä voit! Halutessasi voit tilata meiltä suoraan tarjoilun (kahvi, tee, hedelmät ja pähkinät), jolloin sinun ei tarvitse huolehtia itse tarjoilujen hankkimisesta!

  Lähetämme tilavuokraajalle infopaketin, jonka yhteydessä on tulo-ohje, jonka voit lähettää osallistujillesi.