Johannes Laine

Autan yrittäjiä menestymään

Finland
 • Konsultti
 • Sarjainnostuja
 • Bisnesvalmentaja

Moikka! Mun missio on auttaa kasvuhaluisia pienyrittäjiä menestymään ja nousemaan seuraavalle tasolle. Työkaluinani on henkilökohtaisten palveluiden lisäksi Kohti Unelmia Tilitoimisto sekä Kohti Unelmia Akatemia.

 

Mikäli haluat nousta yksin puurtamisesta ja niukasta kassatilanteesta kohti omien arvojen mukaista yrittäjyyttä, niin varaa maksuton kasvupuhelu ja autan sinua eteenpäin.

 • Palvelut
 • Tilaukset
 • Palaveriaika (HUOM)
  Sovithan ensin henkilökohtaisesti kanssani, että pidetään palaveri. Ja mikäli haluamme tavata kasvotusten, niin pistetään siitä erikseen viestiä sitten. Järvenpäässä onnistuu helposti, muualle joutuu sit vähän aikatauluttamaan mahdollisesti uusiksi.
 • HALUAN ETEENPÄIN
  Kun haluat saada tehokasta apua eteenpäin menemiseksi, niin tässä sulle oiva tapa välttää lisää sudenkuoppia ja lopettaa pään hakkaaminen seinään. Kahden tunnin lisäksi lähetän sinulle ennen tapaamista listan kysymyksiä joihin sinun tulee vastata ennen tapaamista, jotta voimme yhdessä kehittää bisneksesi seuraavalle tasolle. Tai eihän me kahden tunnin aikana vielä välttämättä päästä seuraavalle tasolle, mutta vähintään tehdään suunnitelma siihen, että miten pääset eteenpäin <3

KASVUPUHELU KOHTI UNELMIA

Vallankumousviikon osallistujille, jotka kaipaavat sparrailua omien unelmiensa kanssa yrittäjänä.

FAQ

  Mahtavaa! Onko sulla jokin muu yhtiömuoto kuin tmi? Mikäli on, niin ota yhteyttä ja katsotaan voiko ideallesi saada vipua innovaatiosetelin avulla.

  Suosittelen lämpimästi! Tällä pystyy kätevästi sopimaan ajat kalenteriin, markkinoimaan asiakkaille, ottamaan maksut vastaan kätevästi ja sovellus kehittyy lujaa vauhtia siihen suuntaan, että voit korvata täysin entiset nettisivutkin tällä. Pistä viestiä jos jokin tietty asia mietityttää ja haluat saada palvelun käyttöösi edullisemmin :)

  Hyvin harvoissa tapauksissa olen valmis tekemään myös yksilövalmennusta. Mikäli olet valmis investoimaan kasvuusi kunnolla, laita viestiä tai soita ja katsotaan voinko auttaa sinua henkilökohtaisesti. Henkilökohtaista auttamista toki tapahtuu meidän Kohti Unelmia Akatemian kautta kaikille jäsenillemme. Suosittelen, että tutustut ensin jäsenyyteen jonka kautta saat henkilökohtaisen apuni lisäksi paljon muuta hyvää. Tutustu täältä: https://www.kohtiunelmia-akatemia.fi/j%C3%A4senyys