VENLA KATARIINA

Rohkeuden ja fokuksen puolestapuhuja

Finland
  • Tuki, inspiroija, valmentaja

Mä olen Venla, kahden pienen tytön äiti. Yrittäjyyspolku alkoi reilu kolmisen vuotta sitten kakkutaiteen parissa, rakentaen kakkukulttuuria uusiksi kakkuveistoksillani. Loin kakkuveistoksia, herkullisia kakkuja taiteen näkökulmasta, innostuin kakkujen rajattomista mahdollisuuksista niin kovin, että loin kansainvälisen valmennuksen kakuntekijöille, jotta he pääsisivät valjastamaan oman sisäisen taiteilijansa omaan kakkutaide yrittäjyyteensä. Siinä kohtaa rakastuin valmentamiseen ja auttamiseen ja siihen, kuinka rakastan nähdä ihmisten onnistuvan ja oivaltavan itsestään uusia upeita asioita!

 

Nyt mulla on palo auttaa myös mm. suomalaisia yrittäjiä valjastamaan omat voimansa ja nousemaan omaan potentiaaliinsa. Innostan, rohkaisen ja opetan yrittäjiä menestymään myös Kohti Unelmia Akatemian tiimissä. Oon se tyyppi, joka saa sun unelmat pomppimaan tasajalkaa innosta.

 

Oon niinku se värikäs hulahula-hame keskellä harmaata massaa, ja haluan napata sut mukaan pyörteeseen, edes hetkeksi, jotta ymmärrät mikä voima sussa on. Valitaan se vapaus, heittäydytään, keskitytään ja sitoudutaan intohimolla niihin sun tavoitteisiin, jotta saavutetaan ne sun unelmat!

 

Toimin sun oppaana kohti juuri sun näköisiä unelmiasi. Kun avaudut itsellesi ja huomaat sen kaiken voiman kumpuavan sisästäsi, ei sua enää pidättele mikään!

 

Sulla on valta tehdä unelmistasi totta ja luoda elämä, jota olet aina halunnut. Älä anna minkään olla sun tiellä, investoi itseesi ja sitoudu saavuttamaan sun tavoitteet - riippumatta siitä, kuinka kauan se kestää tai kuinka vaikealta se toisinaan voi tuntua. Se sun näköinen elämä, se on sen arvoista.

 

Unelmien matka odottaa sua! Usko itseesi ja tartu toimeen päästäksesi matkaan. Kovalla työllä, omistautumisella, sitoutumisella ja terveellä annoksella itserakkautta voit saavuttaa kaiken, mihin vain mielesi laitat. Älä anna periksi itselles – vaikka se tuntuisi kuinka vaikealta! Sulla on voima toteuttaa sun unelmat. Joten mee eteenpäin ja aloita ansaitsemasi tulevaisuuden luominen. On aika ottaa elämä haltuun ja samalla nauttia matkastasi!

 

Lähdetään hakemaan se minkä ansaitset! 💪🏼❤️

PALVELUNI

  • Palvelut
  • JÄSENPUHELU
    JÄSENPUHELU | Kohti Unelmia Akatemian Jäsenille

MAKSUTON KASVUPUHELU

Varaa aika maksuttomaan KASVUPUHELUUN, jossa autan sinua selvittämään miten voisit päästä Kohti Unelmia! Aikaa tähän menee noin 15min.

FAQ

    Kysy rohkeasti mikä vain mieltäsi askarruttaa!