VENLA KATARIINA

Oppaasi kohti unelmiasi

Finland
 • valmentaja, inspiroija, opas

Toimin oppaanasi kohti juuri sinun näköisiä unelmiasi. Kun avaudut itsellesi ja huomaat sen kaiken voiman kumpuavan sisästäsi, ei sinua enää pidättele mikään!

 

Sinulla on valta tehdä unelmistasi totta ja luoda elämä, jota olet aina halunnut. Älä anna minkään olla tielläsi, investoi itseesi ja sitoudu saavuttamaan tavoitteesi - riippumatta siitä, kuinka kauan se kestää tai kuinka vaikealta se toisinaan voi tuntua. Itsesi näköinen elämä, se on sen arvoista.

 

Unelmiesi matka odottaa sinua! Usko itseesi ja tartu toimeen päästäksesi matkaan. Kovalla työllä, omistautumisella, sitoutumisella ja terveellä annoksella itserakkautta voit saavuttaa kaiken, mihin vain mielesi laitat. Älä anna periksi itsellesi – vaikka se tuntuisi kuinka vaikealta! Sinulla on voima toteuttaa unelmasi. Joten mene eteenpäin ja aloita ansaitsemasi tulevaisuuden luominen. On aika ottaa elämä haltuun ja samalla nauttia matkastasi! Astu ulos maailmaan ja toteuta unelmasi!

 

Mene hakemaan se mitä ansaitset, aloita jo tänään. 💪🏼❤️

PALVELUNI

 • Palvelut
 • FOCUSED AND FABULOUS
  Löydä sisäinen liekkisi ja ala elämään oman voimasi kautta juuri itsesi näköistä elämää ja luomaan juuri itsesi näköistä tulevaisuutta, sinun arvoillasi, sinun tavallasi. Kaikki se voima ja viisaus on jo sinussa, ja haluan auttaa sinua valjastamaan sen käyttöösi! Olen itse käynyt tämän prosessin läpi lähivuosina, enkä ole koskaan tuntenut itseäni rohkeammaksi ja onnellisemmaksi kuin mitä koen tällähetkellä. Ja nämä tunteet voimistuu päivä päivältä!
 • VALJASTA VOIMASI WORKSHOP
  5h live workshop jonka aikana tehdään harjoituksia ja luodaan strategia kuinka itsevarmuutesi ja varmuutesi tekemiseen kasvaa! Sisältää: - Alkukartoituksen, lähetämme ennakkoon kysymykset joihin tulee vastata ajoissa sähköpostilla. - Tehtäviä ja harjoituksia avaamaan sisäistä voimaasi - 5h harjoituksia pienryhmässä jossa jokaiselle varmistetaan sopivat stepit miten saat valjastettua oman voimasi ja tuntemaan itsesi itsevarmaksi ja valmiiksi unelmien käytäntöön viemiselle!
 • JÄSENPUHELU
  JÄSENPUHELU | Kohti Unelmia Akatemian Jäsenille

ILMAINEN KONSULTAATIO KOHTI UNELMIA

Varaa aika maksuttomaan sparraukseen, jossa autan sinua selvittämään miten voisit päästä Kohti Unelmia! Aikaa tähän menee noin 15-30min.

FAQ

  Kysy rohkeasti mikä vain mieltäsi askarruttaa!