FAQ

Lisää kysymyksiä? Ota yhteyttä

Oode on tehokas sähköisen kaupankäynnin työkalu kaikille palveluntarjoajille. Helposti rakennettavan verkkokaupan avulla voit myydä palveluitasi ja tilauksiasi ja hallita samalla koko liiketoimintaasi samalta alustalta.

Oodella voi tehdä niin paljon, mutta jaan vain perusasiat:

 • Luo hiottu, liidejä kaupaksi tuottava verkkokauppa muutamassa minuutissa.
 • Myy palveluita ja tilauksia asiakkaille ja kasvata toistuvia tulojasi.
 • Synkronoi Oode Googlen tai MS -kalenterin kanssa, jotta voit tehdä ajanvarauksia yhdellä klikkauksella.
 • Vaikuta mahdollisiin asiakkaisiin offline-tilassa tai suojatuilla online-videopuheluilla Zoomin tai Google Meetin kautta.
 • Hyväksy kertaluonteisia ja toistuvia maksuja palveluistasi.
 • Ota yhteyttä yleisöösi live-chatin ja automatisoidun sähköpostimarkkinoinnin avulla.
 • Saavuta tavoitteesi myynnin ja varausten analytiikan avulla.
 • Pidä taloutesi kurissa sovelluksen sisäisellä kirjanpidolla.
Periaatteessa kaikki, jotka haluavat myydä palveluja ja kuukausitilauksia verkossa, työskennellä tehokkaammin ja lisätä tuottojaan, sopivat täydellisesti Oodelle.

Supertykkäys: Niille, jotka vihaavat monimutkaista säätöä, joka vievä ikuisuuden. Ooden avulla voit aloittaa myynnin jo muutamassa minuutissa.

Kyllä! Voit muokata kätevästi kauppapaikkasi brändisi mukaiseksi reaaliaikaisen mobiili- ja web-esikatselun avulla. Voit valita useista asetteluista, ladata logoja ja bannereita, lisätä videoita tai still-kuvia ja muokata ulkoasua väreillä, fonteilla ja taustoilla.

Voit myös valita, mitä lisäsisältöä jaat: arvosteluja, usein kysyttyjä kysymyksiä, sosiaalisia verkostoja jne.!
Ei todellakaan. Me olemme tehneet sen työn, jotta sinun on helppo käynnistää liiketoimintasi kasvattamisen Ooden helppokäyttöisillä työkaluilla.
Voit myydä sekä aika- että projektipohjaisia palveluja. Voit myös valita, ovatko ne kertaluonteisia vai toistuvia tapahtumia.

Lisäämme jatkuvasti uusia ominaisuuksia ja parannuksia Oodeen. Tarkista roadmap uusien päivitysten osalta ja jaa toiveesi uusista ominaisuuksista!

Kyllä. Oode on rakennettu niin, että voit työskennellä yksin, pareittain tai tiimeissä. Ota yhteyttä saadaksesi tarjouksen useista tileistä.

Kyllä, voit hyväksyä verkkomaksuja asiakkailtasi hyvin helposti! Ooden avulla voit integroitua Stripen kanssa verkkomaksujen hyväksymiseksi. Paypal on tulossa pian!

Sen lisäksi, että Oode tarjoaa hyvin tuottavan verkkokaupan, sen tavoitteena on yksinkertaistaa verkkokaupan pyörittämistä yhdistämällä operatiiviset ja back-office-tehtävät, jotta voit keskittyä enemmän asiakkaiden palvelemiseen.

Tarjoamme myös sähköpostimarkkinointityökalun uusien liidien muuntamiseksi kassavirraksi, suositusten lisäämiseksi ja entisten asiakkaiden uudelleen aktivoimiseksi!
Uskomme vahvasti siihen, että vähemmän on enemmän, mutta samalla haluamme, että voit hoitaa koko liiketoimintaasi vain Oodea käyttämällä. Siksi tarkastelemme jatkuvasti uusia integraatioita. Tällä hetkellä nämä työkalut on integroitu Ooden kanssa:

 • Google-kalenteri ja Outlook-kalenteri
 • Stripe ja Paypal (tulossa pian)
 • Zoom ja Google Meet

Puuttuuko jotain? Jaa meille toiveesi täällä.

Oode ei anna tilisi tietoja kolmansien osapuolten kumppaneille niiden markkinointitarkoituksiin eikä "myy" tai "jaa" tällaisia henkilötietoja kohdennettua mainontaa varten.

Kyllä! Voit liittää omistamasi verkkotunnuksen Oode-sivustoosi!