Autamme pienyritysten omistajia työskentelemään älykkäämmin, ei kovemmin.

Tietoa meistä
Tietoa meistä

Oode on syntynyt pienten yritysten omistajien vuosien työn tuloksena, jotta he voisivat tarjota parhaat työkalut pienyritysten menestykseen.

On siis sanomattakin selvää, että tiedämme miten rakentaa jotain suurta ja merkittävää pienellä budjetilla. Tämä intohimo sai aikaan Ooden.

Missionamme on tarjota go-to liiketoiminnan hallinta-alusta, jonka avulla palveluntarjoajat voivat kasvaa ja kehittää toimintojansa. Ymmärrämme, että menestys ei synny pelkästään tarjoamalla laadukkaita palveluita, vaan vaatii satojen muiden tehtävien ja toimintojen hallintaa. Useat mikroyritykset tai freelancerit eivät vain ehdi paneutua tähän kaikkeen. Tästä syystä Oode on rakennettu alusta alkaen tuottavuutta ajatellen.

Tänä päivänä olemme uusi yritys suurella visiolla: auttaa kunnianhimoisia ammattilaisia kasvattamaan palveluliiketoimintaansa käyttäjäystävällisten työkalujen avulla, jotka edistävät myyntiä ja mahdollistavat kasvun.

Virtuaalinen pääkonttorimme sijaitsee Lontoossa, mutta olemme täysin etätyötä tekevä tiimi, joka toimii ympäri maailmaa. Vapaa-ajalla olemme muusikkoja, juoksijoita, shakin pelaajia ja ruoasta nauttivia ihmisiä. Pidämme itseämme perheyrityksenä, koska meillä on vakuuttava isä-tytär-tiimi ja energinen sisaruskombinaatio. Olemme kaikki osa pientä, mutta voimakasta Oode-perhettä.

Oanh

Product

Cuong

Developer

Razzle

CTO

Danny

Quality Control

Mi

Developer

Amanda

CEO

Xuan

Developer

Kari

Product

Thanh

Developer

Danh

Developer

Katherine

Marketing